Ladbrokes Bingo på Bingo Base

Ladbrokes Bingo er det online bingo området fra High Street bookmaker Ladbrokes. Siden er basert på den utmerkede Virtue Fusion programvare og Ladbrokes Bingo tilbyr en gratis £ 20 for alle nye spillere som innskudd og spill £ 5. Ladbrokes Bingo tilbyr et stort utvalg av spill fra 75 ball, 90 ball og nå 80 ball bingo samt Speed bingo spill også.

Ladbrokes Bingo på Bingo Base

Super lørdager bør heller ikke bli savnet som Ladbrokes Bingo tilbyr en garantert 1500 pund i salong og soverom. Det er lett å finne veien rundt på Ladbrokes Bingo siden alle rommene er oppkalt å indikere sin type. For eksempel er Attic billig som chips som billettene koster fra kun 2p, er det soverom slapper av med billetter fast på 10p, er Lounge store som passer for alle med den største jackpot premien.

Ladbrokes Bingo på Bingo Base

Få mer for pengene med «Buy One Get One Free» økter, mellom 9-11am og 7-8 pm hver mandag i salongen. Den 33 Ballen rulletrapp er verdt å se ut for, starter jackpot på £ 5000 og den vil fortsette å vokse inntil en spiller har krevd fullt hus i 33 baller eller mindre. Billetter kan koste så lite som 5p å spille i dette spillet. Spill i den nye «Hvem vil bli millionær?» rom der du kan vinne en million fra Ladbrokes hvis du får fullt hus i 17 samtaler.

 

Hvis du ikke så kan du bare nyte Chris Tarrant kalle tallene mens du spiller favorittmusikken bingo spillet. Hvis du liker spill side, da Ladbrokes Games er verdt å sjekke ut som de er å tilby en stor samling av hi-lo-spill, bordspill, Keno, virtuell sport og mange flere jackpot spill.