Ny på Bingo Sites Online Bingo & Base

Ny på Bingo Sites Online Bingo & BaseNy på Bingobase og Online Bingo?

Hvis du er ny på bingo – bingobase er det beste stedet å begynne å lære. Vi er ikke et nettsted som ønsker å fange din kontanter og bindestrek, og vi er ikke til å kaste deg inn i dype enden. Vi ønsker å opptre som din online bingo showroom, men uten de dodgy selger! I vår online bingo utstillingslokale bare vi har pusset state of the art bingo steder som Gala Bingo, te og Bingo og Foxy Bingo som er ivrige etter å underholde, introdusere venner og tilbyr pengepremier – hver og en av dem har noe annet å tilby, og å være ærlig noen av dem er også veldig like. Noen nettsteder tilbyr 75 ball bingo versus 90 ball bingo, noen har laste ned programvare, noen har mange små pengepremier, andre har færre men større pengepremier, noen har gratis gi-aways og andre har stor chat – rom. Dette er faktorer som du må være klar over når du bestemmer hvilke webområder passer deg, og den felles ting å gjøre er å være registrert på flere online bingo nettsteder – og dette er vår anbefaling. Du bør registrere deg og spille på flere, noen du kanskje ikke liker, og andre du vil spille som passer humøret – avhengig av om du er opptatt av å chatte med kjente navn, eller få nye venner, spille for en stor jackpot eller noe helt annerledes. Vårt showroom har noe for alle i alle humør. Det bingo nettstedene i utstillingslokalet vårt er alle anerkjente og dermed vi aktivt oppfordrer deg til å prøve ut alle! Våre verktøy vil hjelpe deg med å finne det du er ute etter, enten via Quick Sammenlign bordet, den seneste Bingo tilbud tilgjengelig, eller detaljerte Bingo vurdering vi har av hvert område. Når du klikke deg frem til bingo nettstedet du har valgt å eksperimentere med, er fremgangsmåten ganske standard, de spør ditt navn og adresse, et brukernavn og til slutt den metoden som du ønsker å sette inn midler – oppfordrer vi deg til å gå lett å begynne med og så sprute ut når du vet hva du er ute etter! Happy bingobasing og hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger Ikke nøl med å komme i kontakt med oss på [email protected]

Ny på Bingo?

Ny på Bingo Sites Online Bingo & Base

Bingo er et spill som er elegant i sin enkelhet – og det er enda enklere på nettet. Målet for enhver stil bingo er å fullføre spillet mønsteret på bingo kortet før noen annen spiller. Hvis du gjør det, har du en bingo og vinne premien. Lett! Når du spiller online, er din bingo kortene tilfeldig valgt for deg. De fleste online spill gir deg 3 eller 4 kort og hvis du er heldig du kan spille gratis bingo på mange bingo steder. Andre spill lar deg ta mer. Hver online bingo spill har en som ringer eller en skjerm bordet for bingo tall. Spillet mønsteret er også vist. Det er viktig å ta hensyn til mønsteret. Du trenger bare tallene som danner mønster for å vinne spillet. Noen mønstre er mye lettere enn andre for å fullføre. De mest grunnleggende mønstrene er rette linjer i en horisontal, vertikal eller diagonal retning. En annen enkel og populære spillet er blackout, eller kjeledress der du må dekke hele kortet. Tallene er annonsert raskt, vanligvis 10 sekunder fra hverandre, så du må betale nøye hensyn til tallene som er kalt og merke dem raskt og nøyaktig på kortene dine. Noen spill automatisk markerer tallene på kortet ditt for deg, men det tar mye av moroa ut av spillet. Spillet fortsetter til en eller flere spillere krav bingo, da, stopper spillet umiddelbart og tallene er bekreftet. Hvis det er en vinner annonsert, er prisen gitt. Hvis det er mer enn en vinner, deler de prisen. Neste, spillerne får nye kort og et nytt mønster vises. Med det, begynner en ny bingo spill!

Kort historie Bingo

Ny på Bingo Sites Online Bingo & Base

Bingo ble populær i Australia tidlig i det 20. århundre. Det var kjent som HOUSIE. HOUSIE og ble holdt i store markiser før de flyttet inn i hallene. Den ble spilt på kort og du plasserte brikke på kortet ditt da tallene ble kalt. Vinneren ville kalle HOUSE. Raskere, er slicker spilte spill i dag.